+420 777 707 586 (Po-Pá 7-17 hod.)
0 Ks
0 Kč
Košík je prázdný. Pojďme to napravit!
Neplaťte poštovné! Přidejte 1 000 Kč a máte je zdarma.
 
1 000 Kč

ČERVENÉ ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY 47,3% - červená čokoláda

Kód: 1395

Červené růže, červené víno a k tomu – červená čokoláda. Novinka, po které je velká sháňka, se vám bude líbit. Čokoládové čočky atraktivního vzhledu a rafinované chuti dobývají svět. Takzvaná rubínová čokoláda je sladká a ovocně svěží zároveň. Za její barvou stojí jen a pouze červené kakaové boby. Ekvádorská specialita dává vzniknout zcela novému typu čokolády. Ochutnejte.

Dodáme do úterý, 19. 2. 2019
Česká pošta - Balík do ruky Dodáme do 19. 2. 2019 65 Kč
Česká pošta - Balík na poštu Dodáme do 19. 2. 2019 65 Kč
GLS Dodáme do 19. 2. 2019 65 Kč
PPL private (ČR) Dodáme do 19. 2. 2019 65 Kč
Zásilkovna Dodáme do 19. 2. 2019 49 Kč
Osobní odběr - Ludgeřovice Dodáme do 19. 2. 2019 ZDARMA
PPL Parcelshop Dodáme do 19. 2. 2019 65 Kč
Velká balení:
726 Kč s DPH
386 Kč s DPH
220 Kč s DPH
Malá balení:
114 Kč s DPH
69 Kč s DPH
Neplaťte poštovné! Přidejte 1 000 Kč a máte je zdarma.
 
1 000 Kč
Země původu
Země původu:
Ekvádor
Chuť
Chuť:
Mléčná čokoláda

Složení

Kakaová hmota Ekvádor 47%, Cukr, Kakaové máslo 29%, Sušené odstředěné mléko, Sušené plnotučné mléko, Sojový lecitin, Kyselina citrónová, Přírodní vanilkový extrakt

Chuť

Červené čokoládové čočky s obsahem 47,3 % kakaového másla poznáte i se zavřenýma očima. Chutnají totiž zcela jinak, než jsme u čokolády zvyklí. Ano, jsou sladké a kakaové, zároveň v jejich chuti ale najdete i zřetelnou stopu svěžího ovoce. Čočky použijte k přípravě nápojů (stačí je rozpustit v teplém mléce), dezertů nebo samostatně k rychlému zasycení a získání energie.

Původ

Když se na trhu objevila červená čokoláda, vyvolala doslova poprask. Stalo se tak 5. září 2017 v Šanghaji, na soukromé akci. Od té doby se o ni zajímají výrobci sladkostí, restaurace i milovníci domácí kuchyně a netradičních příprav. Expert na čokoládu Angus Kennedy se pro britský The Sun vyjádřil: „Chutná tak lehce a ovocně, že si ani neuvědomíte, že do sebe hážete jeden kousek za druhým.“

Jeho slova potvrzuje výzkum společnosti Haysack a Ipsos. Červená čokoláda (ruby chocolate) má ty nejlepší předpoklady stát se hitem. A to dokonce i v zemi, kde si na čokoládu nijak zvlášť nepotrpí, tedy v Číně. Jaké je tajemství neobvyklého produktu? Celé se ho samozřejmě nedozvíme. Dodavatel pouze prozrazuje, že čokoládu vyrábí z „rubínových kakaových bobů“, plodů jedné z mnoha odrůd kakaovníku. Rostou pouze v Ekvádoru, Brazílii a na Pobřeží Slonoviny. Spekuluje se, že „ruby cocoa bean“ jsou zpracovávány nezkvašené a tedy si zachovávají přirozenou růžovou barvu. Patent na výrobu červené čokolády vlastní od roku 2009 belgicko-švýcarská společnost. Její ředitel inovací a kvality Peter Bone uvedl, že rubínová čokoláda je „čistým, hedonistickým potěšením“.

Na závěr se ještě hodí zmínka o fotogeničnosti červené čokolády. Ne nepodstatný atribut každého moderního produktu zaujal třeba módní spisovatelku ELLE Online. Natasha Hardingová byla z první ochutnávky naprosto paf: „Jsem z růžové čokolády tisíciletí úplně vedle. Pro Instagram je naprosto skvostná. Navíc chutná jako směs jogurtu a malin.“ Přesvědčilo vás celosvětové pobláznění a chcete červené čokoládové čočky ochutnat? Pokud ano, rozhodně se neomezujte na prostou konzumaci „ze sáčku do úst“. Experimentujte! Rozpusťte čočky v jakémkoli teplém mléce. Posypejte jimi snídaňovou kaši, rozehřejte je a přelijte jimi dezert. Barva i chuť ruby chocolate probouzí fantazii a vyvolává touhu si hrát.

Ukázka balení kávy

Naše káva je balena v kvalitním aluminiovém obalu, který zároveň postrádá výraznější grafické prvky, protože naší společnosti jde hlavně ochuť a kvalitu. Skutečnou čerstvost naší kávy si můžete ověřit i díky ventilu, který uvolňuje plyny vzniklé brzy po pražení. Kvalitní balení, které zachovává charakter kávy. Káva je vždy v balení hermeticky uzavřena, aby odolávala vlhkosti, světlu a cizím pachům.

Návod na přípravu

Čokoládové čočky můžete konzumovat „jen tak“, výborně chutnají rozpuštěné v horkém mléce nebo v nejrůznějších dezertech. Je možno taktéž čokoládu použít na fondue.

Chuť a tóny:
Intenzita
Zpracovani

Potřebujete poradit?

Kontaktujte Petru!
+420 777 707 586
petra@manucafe.cz
Nutriční hodnoty / 100g čokoládových čoček
Energetická hodnota:2358 kJ / 564 kcal
Tuky:35,9 g
z toho nasycených:21,5 g
Sacharidy:49,7 g
z toho cukry:48,6 g
Vláknina:0,7 g
Bílkoviny:9,3 g
Sůl:0,26 g
Pomozte ostatním při výběru:

Hledáte inspiraci? Ostatní přikoupili třeba toto:


ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY ARRIBA EKVÁDOR MLÉČNÁ 39%
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY ARRIBA EKVÁDOR MLÉČNÁ 39%

Odkud nesete ty boby? De rio arriba! – Rozhovor mezi švýcarským výrobcem čokolády procházejícím se na horním toku řeky Guavas a ekvádorskými pěstiteli kakaovníků zcela jistě proběhl. Alespoň podle legendy. Místní stromy plodící semena mimořádných vlastností pak dostaly přízvisko Arriba. Od té doby je čokoláda z ekvádorské odrůdy kakaovníků Forastero Arriba považována za nejkvalitnější na světě. Více na detailu zboží
Dodáme do úterý, 19. 2. 2019
Velká balení:
820 Kč s DPH
433 Kč s DPH
246 Kč s DPH
Malá balení:
126 Kč s DPH
76 Kč s DPH

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%

Existují dva druhy konzumentů čokolády. Jedni si užívají jakékoli druhy v jakémkoli množství a druzí pátrají po lahůdkách, specialitkách a vymazlenostech. Ať už patříte do té či oné skupiny, nenechejte si ujít peruánskou, 81procentní a ke všemu organickou čokoládu Grand Cru Bagua Nativo. V prvním případě potěší exkluzivním chuťovým zážitkem, ve druhém pak vědomím, že se vám v ústech rozplývá autentický produkt prastaré odrůdy kakaovníku. Více na detailu zboží
Dodáme do úterý, 19. 2. 2019
Velká balení:
814 Kč s DPH
430 Kč s DPH
245 Kč s DPH
Malá balení:
125 Kč s DPH
75 Kč s DPH

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA

Objevil ji Kolumbus, mluví se tam španělsky a kromě rumu a zázvoru vyváží do světa famózní kávu, kakao a čokoládu. Ano, Dominikánská republika je právem považována za perlu Karibiku. Pokud jde o zmíněné kakao, pak je důležité zmínit, že na jeho jedinečné chuti se podepisují pomerančovníky, třešně, avokáda i duby, pod nimiž kakaovníky rostou. Neúnavně a přepečlivě se o ně starají stovky drobných farmářů. Děkujeme! Více na detailu zboží
Dodáme do úterý, 19. 2. 2019
Velká balení:
787 Kč s DPH
416 Kč s DPH
237 Kč s DPH
Malá balení:
122 Kč s DPH
73 Kč s DPH
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zpravodaj Vám zašleme 1x za 14 dní.
Přihlášení do akcí, novinek a zajímavostí souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

  Doprava zdarma od 1000 Kč | Sleva na první nákup »