+420 777 707 586 (Po-Pá 7-17 hod.)
0 Ks
0 Kč
Košík je prázdný. Pojďme to napravit!
Neplaťte poštovné! Přidejte 1 000 Kč a máte je zdarma.
 
1 000 Kč

ČERVENÉ ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY 47,3% - červená čokoláda

Kód: 1395
Hodnocení: dobrá, 1 recenze

Červené růže, červené víno a k tomu – červená čokoláda. Novinka, po které je velká sháňka, se vám bude líbit. Čokoládové čočky atraktivního vzhledu a rafinované chuti dobývají svět. Takzvaná rubínová čokoláda je sladká a ovocně svěží zároveň. Za její barvou stojí jen a pouze červené kakaové boby. Ekvádorská specialita dává vzniknout zcela novému typu čokolády. Ochutnejte.

Velká balení:
Malá balení:
1 082 Kč /1000 g 108 Kč /100 g
Dodáme do úterý, 30. 4. 2024
Neplaťte poštovné! Přidejte 1 000 Kč a máte je zdarma.
 
1 000 Kč
Země původu
Země původu:
Ekvádor
Chuť
Chuť:
Mléčná čokoláda

Složení

Kakaová hmota Ekvádor 47%, Cukr, Kakaové máslo 29%, Sušené odstředěné mléko, Sušené plnotučné mléko, Sojový lecitin, Kyselina citrónová, Přírodní vanilkový extrakt

Chuť

Červené čokoládové čočky s obsahem 47,3 % kakaového másla poznáte i se zavřenýma očima. Chutnají totiž zcela jinak, než jsme u čokolády zvyklí. Ano, jsou sladké a kakaové, zároveň v jejich chuti ale najdete i zřetelnou stopu svěžího ovoce. Čočky použijte k přípravě nápojů (stačí je rozpustit v teplém mléce), dezertů nebo samostatně k rychlému zasycení a získání energie.

Původ

Když se na trhu objevila červená čokoláda, vyvolala doslova poprask. Stalo se tak 5. září 2017 v Šanghaji, na soukromé akci. Od té doby se o ni zajímají výrobci sladkostí, restaurace i milovníci domácí kuchyně a netradičních příprav. Expert na čokoládu Angus Kennedy se pro britský The Sun vyjádřil: „Chutná tak lehce a ovocně, že si ani neuvědomíte, že do sebe hážete jeden kousek za druhým.“

Jeho slova potvrzuje výzkum společnosti Haysack a Ipsos. Červená čokoláda (ruby chocolate) má ty nejlepší předpoklady stát se hitem. A to dokonce i v zemi, kde si na čokoládu nijak zvlášť nepotrpí, tedy v Číně. Jaké je tajemství neobvyklého produktu? Celé se ho samozřejmě nedozvíme. Dodavatel pouze prozrazuje, že čokoládu vyrábí z „rubínových kakaových bobů“, plodů jedné z mnoha odrůd kakaovníku. Rostou pouze v Ekvádoru, Brazílii a na Pobřeží Slonoviny. Spekuluje se, že „ruby cocoa bean“ jsou zpracovávány nezkvašené a tedy si zachovávají přirozenou růžovou barvu. Patent na výrobu červené čokolády vlastní od roku 2009 belgicko-švýcarská společnost. Její ředitel inovací a kvality Peter Bone uvedl, že rubínová čokoláda je „čistým, hedonistickým potěšením“.

Na závěr se ještě hodí zmínka o fotogeničnosti červené čokolády. Ne nepodstatný atribut každého moderního produktu zaujal třeba módní spisovatelku ELLE Online. Natasha Hardingová byla z první ochutnávky naprosto paf: „Jsem z růžové čokolády tisíciletí úplně vedle. Pro Instagram je naprosto skvostná. Navíc chutná jako směs jogurtu a malin.“ Přesvědčilo vás celosvětové pobláznění a chcete červené čokoládové čočky ochutnat? Pokud ano, rozhodně se neomezujte na prostou konzumaci „ze sáčku do úst“. Experimentujte! Rozpusťte čočky v jakémkoli teplém mléce. Posypejte jimi snídaňovou kaši, rozehřejte je a přelijte jimi dezert. Barva i chuť ruby chocolate probouzí fantazii a vyvolává touhu si hrát.

Upozornění

Pokud si čokoládu objednáte během skutečně horkých letních dnů, může se stát, že při přepravě dojde k jejich deformaci nebo částečnému roztavení. Na kvalitu čokolády nemá tato změna vliv.

Ukázka balení čokolády a kakaa

Naše čokolády a kakaa jsou baleny v kvalitním aluminiovém obalu, který zároveň postrádá výraznější grafické prvky, protože naší společnosti jde hlavně o chuť a kvalitu. Kvalitní balení zachovává charakter kakaa i čokolády. Kakao a čokoláda jsou vždy v balení hermeticky uzavřeny, aby odolávaly vlhkosti, světlu a cizím pachům.

Návod na přípravu

Čokoládové čočky můžete konzumovat „jen tak“, výborně chutnají rozpuštěné v horkém mléce nebo v nejrůznějších dezertech. Je možno taktéž čokoládu použít na fondue.

Chuť a tóny:
Intenzita
Zpracovani

Potřebujete poradit?

Kontaktujte Petru!
+420 777 707 586
petra@manucafe.cz
Nutriční hodnoty / 100g čokoládových čoček
Energetická hodnota: 2358 kJ / 564 kcal
Tuky: 35,9 g
z toho nasycených: 21,5 g
Sacharidy: 49,7 g
z toho cukry: 48,6 g
Vláknina: 0,7 g
Bílkoviny: 9,3 g
Sůl: 0,26 g
Pomozte ostatním při výběru:

18. 7.

Hodnocení: dobrá
Chutnají zajímavě. Nejvíc mi připomínají takové ty růžové polevy na nanucích. Sezobali jsme je "jen tak," ale na poháru můžou být ještě lepší.

Nejprodávanější příslušenství k tomuto zboží

Manucafe: Vánoce s kávou a čokoládou Manucafe: Vánoce s kávou a čokoládou
4. 12. 2017 2 minuty čtení

Hledáte inspiraci? Ostatní přikoupili třeba toto:


ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GHANA ORIGIN MLÉČNÁ 42%
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GHANA ORIGIN MLÉČNÁ 42%

Tohle je panečku mlsání, jak se patří! Originální mléčná čokoláda se 42 procenty kakaa rozveselí i nejzamračenější den. Kromě toho, že chutná přímo famózně, obsahuje antioxidanty, vitaminy a minerály, které zvedají náladu a dodávají energii. Užijte si čokoládu ze země, která dodává kakao do celého světa. Je skvělá v horkém mléce, polevách, dezertech i jen tak k dobré knížce. Více na detailu zboží
Velká balení:
Malá balení:
1 227 Kč /1000 g 123 Kč /100 g
Dodáme do úterý, 30. 4. 2024

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY BÍLÁ ČOKOLÁDA S KOUSKY VANILKY BIO
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY BÍLÁ ČOKOLÁDA S KOUSKY VANILKY BIO

Čokoládu bílé barvy si oblibuje čím dál víc lidí. Pokud k nim patříte a dáváte přednost kvalitě, dostane se vám zážitku skutečně mimořádného. V případě těchto čokoládových čoček s kousky vanilky dáme ruku do ohně, že se jen olíznete. Je vyrobena z organického kakaového másla, třtinového cukru, sušeného mléka a vanilky. Mňam! Rozpusťte ji v mléce nebo přidejte do dezertů, její jemnost vás uchvátí. Více na detailu zboží
Velká balení:
Malá balení:
811 Kč /1000 g 81 Kč /100 g
Dodáme do úterý, 30. 4. 2024

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY BIO PERU ORIGIN  MLÉČNÁ 41%
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY BIO PERU ORIGIN MLÉČNÁ 41%

Peruánské kakao má skvělou pověst. Stejně jako čokoládové čočky z něj vyrobené. Charakterizuje je autentická, jemná a čistá chuť tradičně zpracovaných kakaových bobů. Čočky BIO Peru origin mléčná 41% vznikly spojením výrazného kakaa odrůdy Trinitario s kakaem aromatické odrůdy Chuncho, ke kterým byl přidán pouze nerafinovaný třtinový cukr a plnotučná smetana. Rozplývají se na jazyku! Více na detailu zboží
Velká balení:
Malá balení:
786 Kč /1000 g 79 Kč /100 g
Dodáme do úterý, 30. 4. 2024
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zpravodaj Vám zašleme 1x za 14 dní.
Přihlášení do akcí, novinek a zajímavostí souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

  Doprava zdarma od 1000 Kč | Sleva na první nákup »