

-
Káva podle druhu
-
Káva dle země původu
- Austrálie káva
- Bali káva
- Bolívie káva
- Brazilská káva
- Burundi káva
- Dominikánská káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiopie káva
- Guatemala káva
- Guinejská káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonésie a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbie káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánská káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálská káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzanie káva
- Timor káva
- Togo káva
- Uganda káva
- Venezuela káva
- Vietnam káva
- Zambie káva
- Zimbabwe káva
Espresso směsi výběrové zrnkové kávy
ManuCafe espresso směsi připravujeme s ohledem na jedinečnost každé kávové sorty. Výběrovou arabiku a robustu pražíme tak, aby výsledek plně reflektoval individualitu single origin Speciality Coffee a zároveň mistrně využil chuťových kombinací jednotlivých káv. Díky tomu je nápoj vždy chuťově… celý popis

SVĚŽÍ KVARTETO - espresso směs výběrové zrnkové kávy

DELIKÁTNÍ TANDEM - espresso směs výběrové zrnkové kávy

SILNÁ TROJICE - espresso směs výběrové zrnkové kávy

JARNÍ espresso směs výběrové zrnkové kávy
Espresso směsi výběrové zrnkové kávy
ManuCafe espresso směsi připravujeme s ohledem na jedinečnost každé kávové sorty. Výběrovou arabiku a robustu pražíme tak, aby výsledek plně reflektoval individualitu single origin Speciality Coffee a zároveň mistrně využil chuťových kombinací jednotlivých káv. Díky tomu je nápoj vždy chuťově mnohovrstevnatý, najdete v něm ovoce, květiny, čokoládu, ořechy. Těšit se tak můžete na espresso, které není ani přepražené (tedy chuťově ploché až nahořklé), ani kyselé.
Espresso od ManuCafe se hodí jak pro pákové a automatické kávovary, tak na filtr, do moka konvičky nebo vakuum potu.
Jako všechny speciality, i naše espresso má své tajemství. Prozradíme, že spočívá v detailní práci s každou jednodruhovou plantážní kávou. Tu pro směs pražíme vždy samostatně, přičemž dbáme na dvě zásady: dosáhnout jejího specifického pražícího profilu, ve kterém konkrétní zrno získá maximum chuti a bohatost aroma, a zároveň ho přizpůsobit žádoucím parametrům celé směsi. Není výjimkou, že stejnou sortu prémiové arabiky určené ke konzumaci jako jednodruhové pražíme mírně jinak, než když má být součástí espresso směsi. Výsledkem je káva plné, harmonické chuti a úchvatného aroma.