

-
Káva dle země původu
- Austrálie káva
- Bali káva
- Bolívie káva
- Brazilská káva
- Burundi káva
- Dominikánská káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiopie káva
- Guatemala káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonésie a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbie káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánská káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálská káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzanie káva
- Timor káva
- Uganda káva
- Vietnam káva
- Zambie káva
- Zimbabwe káva
Káva přímo od farmářů a kávové legendy
Micro Lots je označení pro unikátní a limitované kávy s naprosto přesným původem. Tím se nemyslí jen konkrétní plantáž - takzvané mikroloty mají dokonale precizní rodokmen. Pozná se z něj farma, datum sklizně, způsob zpracování i odrůda kávy. Výjimečný přístup farmářů a mimořádná péče o takovou… celý popis
-
Acetanango (1)
-
Atherton Tableland (1)
-
Bahati (1)
-
Bani Mattar (1)
-
Blue Mountains (1)
-
Boquete, Chiriqui (1)
-
Cajamarca (2)
-
Caldas (1)
-
Cerrado Mineiro (1)
-
Cordigliera el Balsamo (1)
-
District Patrocínio (1)
-
El Paraiso (1)
-
Haraz (1)
-
Holulaloa, Severní Kona (1)
-
Huila (2)
-
Jaramillo (1)
-
Kirinyaga (1)
-
Lake Mungkur (1)
-
Minas Gerais (1)
-
NARINO (1)
-
Nuwakot (1)
-
San Marcos (1)
-
Santa Ana (1)
-
Santa Barbara (1)
-
Tarrazu (1)
-
1000-2000m (1)
-
1050 - 1800m (1)
-
1100 - 1300m (2)
-
1100m (1)
-
1150-1500m (1)
-
1200m (1)
-
1300 - 1500m (2)
-
1350 - 1400m (1)
-
1350 - 1470m (1)
-
1450 - 1650m (1)
-
1500 - 1700m (2)
-
1500 - 2000m (1)
-
1500m (1)
-
1600 (1)
-
1750 - 1900m (1)
-
1800m (1)
-
1850 - 2055m (1)
-
2750m (1)
-
600 - 1100m (1)
-
700m (1)
-
900 - 1600m (1)
-
985 - 1000m (1)
-
Cherry (1)
-
Citrus (2)
-
Citrusy (1)
-
Cukrová třtina (1)
-
Granátové jablko (1)
-
Hladká (1)
-
Hrozny (2)
-
Jablko (1)
-
Jasmínová (2)
-
Kakao (3)
-
Karamel (3)
-
Koření (2)
-
Květinová (2)
-
Květy (1)
-
Limetka (1)
-
Mandle (2)
-
Marcipán (1)
-
Med (4)
-
Mléčná čokoláda (1)
-
Nugát (1)
-
Ovoce (9)
-
Ořech (3)
-
Ořechy (2)
-
Papája (1)
-
Pomeranč (1)
-
Rum (1)
-
Rybíz (1)
-
Sladká (2)
-
Tropické ovoce (1)
-
Vanilka (2)
-
Vlašské ořechy (1)
-
Čokoláda (9)
-
Čokoládová (1)

JAMAJKA BLUE MOUNTAIN - zrnková káva

HAWAII KONA HULA DADDY – zrnková káva

KOLUMBIE BARRIQUE RUM FERMENTED - zrnková káva

SALVADOR SHG RED BOURBON FINCA SANTA ADELAIDA - Micro Lot

BRAZÍLIE FAZENDA PAREDAO - Micro Lot

KOSTARIKA FINCA EL ROSARI - Micro Lot

KOLUMBIE HUILA WOMEN´S COFFEE PROJECT - Micro Lot

NEPAL MOUNT EVEREST SUPREME BIO - zrnková káva

HONDURAS GEISHA SANTA BARBARA TRINIDAD - Micro Lot

PERU ALADINO DELGADO WASHED - Micro Lot

GUATEMALA LA PROVIDENCIA - Micro Lot

INDONÉSIE WAHANA ESTATE - Micro Lot

JEMEN ASRAR HARAZ BIO - Micro Lot

KOLUMBIE EXCELSO NARINO - Micro Lot

GUATEMALA GEISHA FINCA NUEVA GRANADA - zrnková káva

BRAZIL NATURAL ARABICA CERRADO NY2/3 - Micro Lot

PANAMA GEISHA LA BERLINA SHG - Micro Lot

Keňa AA Nakuru Mutungat - Micro Lot

KEŇA KAINAMUI AA - Micro Lot

PANAMA GEISHA ESMERALDA - Micro Lot

KOLUMBIE HUILA ROJAS ESTATE GEISHA - Micro Lot

HONDURAS FINCA LA HACIENDA - Micro Lot

PERU FINCA EL HIGUERON - Micro Lot

AUSTRALIA SKYBURY PLANTATION - zrnková káva
Káva přímo od farmářů a kávové legendy
Micro Lots je označení pro unikátní a limitované kávy s naprosto přesným původem. Tím se nemyslí jen konkrétní plantáž - takzvané mikroloty mají dokonale precizní rodokmen. Pozná se z něj farma, datum sklizně, způsob zpracování i odrůda kávy. Výjimečný přístup farmářů a mimořádná péče o takovou kávu se samozřejmě projeví v intenzivní a nezaměnitelné chuti a vůni.
Mikroloty jsou připravovány naprosto nezávisle na ostatních šaržích, s výjimečnou pozorností ke kvalitě a výrobním podmínkám. Pojmenování micro odkazuje nejen na malou plochu, z níž je káva sklízena, ale evidentně i na její velmi omezené množství.
Taková káva má několikanásobnou prospěšnost – její konzument získá nevšední zážitek, za který je ochoten si připlatit, a tím zlepšuje životní podmínky konkrétního farmáře, umožňuje zajistit práci a spravedlivou mzdu pro mnoho dalších lidí a udržovat tradiční technologii zpracování kávových zrn.
Zkrátka jde o kávu vzácnou, neopakovatelnou a vyrobenou maximálně poctivě.