-
Káva dle země původu
- Austrálie káva
- Bali káva
- Bolívie káva
- Brazilská káva
- Burundi káva
- Dominikánská káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiopie káva
- Guatemala káva
- Guinejská káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonésie a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbie káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánská káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálská káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzanie káva
- Timor káva
- Togo káva
- Uganda káva
- Venezuela káva
- Vietnam káva
- Zambie káva
- Zimbabwe káva
Dominikánská káva
Dominikánská republika je známá produkcí kávových specialit, které bývají často prodávány pod názvem Santa Domingo. Kávomilci je oceňují pro plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Kávy z vyšších lokalit mají obvykle vyšší obsah kyselin než kávy z níže položených plantáží.… celý popis
Z magazínu o kávě
- Jak to tedy doopravdy je - prospívá káva zdraví nebo ne?
- Bialetka, aneb od pračky ke kávovaru. Geniální!
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - KARAMEL
DOMINICANA AA JUNCALITO
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - MALINA
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - MASALA CHAI
DOMINICANA BARAHONA AA - zrnková káva
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - CHILI
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - MINT
ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - SKOŘICE
HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - ZÁZVOR
Horká čokoláda v prášku s kokosovým cukrem BIO
Dominicana Barahona AA - zrnková káva světle pražená
KAKAOVÝ PRÁŠEK - SANTO DOMINGO (10/12)
Dominikánská káva
Dominikánská republika je známá produkcí kávových specialit, které bývají často prodávány pod názvem Santa Domingo. Kávomilci je oceňují pro plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Kávy z vyšších lokalit mají obvykle vyšší obsah kyselin než kávy z níže položených plantáží.
Celkem sedm je v Dominikánské republice oblastí, které se kávovníkům věnují: Cibao, Barahona, Noroeste, Neyba, Sierra Sur, Sierra Occidental a Sierra Central. Přibližně devadesát procent dominikánské kávy zastupuje arabika varianty Typica, zbývající část tvoří Bourbon, Catuai, Caturra a Mundo Novo.