

-
Káva dle země původu
- Austrálie káva
- Bali káva
- Bolívie káva
- Brazilská káva
- Burundi káva
- Dominikánská káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiopie káva
- Guatemala káva
- Guinejská káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonésie a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbie káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánská káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálská káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzanie káva
- Timor káva
- Togo káva
- Uganda káva
- Venezuela káva
- Vietnam káva
- Zambie káva
- Zimbabwe káva
Dominikánská káva
Dominikánská republika je známá produkcí kávových specialit, které bývají často prodávány pod názvem Santa Domingo. Kávomilci je oceňují pro plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Kávy z vyšších lokalit mají obvykle vyšší obsah kyselin než kávy z níže položených plantáží.… celý popis
Z magazínu o kávě
- Jak to tedy doopravdy je - prospívá káva zdraví nebo ne?
- Bialetka, aneb od pračky ke kávovaru. Geniální!

DOMINICANA AA JUNCALITO

KAKAOVÝ PRÁŠEK - SANTO DOMINGO (10/12)

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - KARAMEL

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - MALINA

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - MASALA CHAI

DOMINICANA BARAHONA AA - zrnková káva

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - CHILI

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - MINT

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY GRAND CRU LOS BEJUCOS 46% DOMINICANA

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - ZÁZVOR

HORKÁ ČOKOLÁDA V PRÁŠKU 42% BIO - SKOŘICE

Horká čokoláda v prášku s kokosovým cukrem BIO
Dominikánská káva
Dominikánská republika je známá produkcí kávových specialit, které bývají často prodávány pod názvem Santa Domingo. Kávomilci je oceňují pro plné tělo, lehčí až střední kyselost, bohaté aroma a zemité tóny. Kávy z vyšších lokalit mají obvykle vyšší obsah kyselin než kávy z níže položených plantáží.
Celkem sedm je v Dominikánské republice oblastí, které se kávovníkům věnují: Cibao, Barahona, Noroeste, Neyba, Sierra Sur, Sierra Occidental a Sierra Central. Přibližně devadesát procent dominikánské kávy zastupuje arabika varianty Typica, zbývající část tvoří Bourbon, Catuai, Caturra a Mundo Novo.