

-
Káva dle země původu
- Austrálie káva
- Bali káva
- Bolívie káva
- Brazilská káva
- Burundi káva
- Dominikánská káva
- Ekvádorská káva
- El Salvador káva
- Etiopie káva
- Guatemala káva
- Guinejská káva
- Havaj káva
- Honduras káva
- Indická káva
- Indonésie a Java káva
- Jamajka káva
- Jemen káva
- Kamerun káva
- Keňa káva
- Kolumbie káva
- Kongo káva
- Kostarika káva
- Kubánská káva
- Malawi káva
- Mexická káva
- Myanmar (Barma) káva
- Nepálská káva
- Nicaragua káva
- Panama káva
- Papua Nova Guinea káva
- Peru káva
- Pobřeží slonoviny káva
- Portoriko káva
- Rwanda káva
- Tanzanie káva
- Timor káva
- Togo káva
- Uganda káva
- Venezuela káva
- Vietnam káva
- Zambie káva
- Zimbabwe káva
Ekvádorská káva
Ekvádor má nejlepší plantáže umístěny na andských vysočinách, menší výborné farmy se pak nacházejí na Galapágách. Farmáři se většinou zaměřují na pěstování robusty, která, stejně jako arabika, vyniká skvělými chuťovými vlastnostmi. Například robusta z provincie Pichincha je proslavená komplexností,… celý popis
Z magazínu o kávě
- Jak to tedy doopravdy je - prospívá káva zdraví nebo ne?
- Bialetka, aneb od pračky ke kávovaru. Geniální!

EKVÁDOR - lyofilizovaná rozpustná káva

KAKAOVÝ PRÁŠEK - EKVÁDOR (22/24)

ČERVENÉ ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY 47,3% - červená čokoláda

EKVÁDOR rozpustná káva 100% robusta

EKVÁDOR UNOCADE PREMIUM BIO - kakaové boby nepražené tříděné

KAKAOVÉ BOBY DRCENÉ BIO

KAKAO PLEIN AROME (22/24) - kakaový prášek

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY ARRIBA EKVÁDOR MLÉČNÁ 39%

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY EKVÁDOR ORIGIN 64%

EKVÁDOR ALTURA BIO - zrnková káva

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY EKVÁDOR ORIGIN 76%

ČOKOLÁDOVÉ ČOČKY NUGÁT 32%

GALAPAGOS SC 18 SAN CRISTOBAL BIO - zrnková káva
Ekvádorská káva
Ekvádor má nejlepší plantáže umístěny na andských vysočinách, menší výborné farmy se pak nacházejí na Galapágách. Farmáři se většinou zaměřují na pěstování robusty, která, stejně jako arabika, vyniká skvělými chuťovými vlastnostmi. Například robusta z provincie Pichincha je proslavená komplexností, vysokou kyselostí a harmonickým aroma. Arabika z údolí Intag je zase dokonale vyvážená, jemně sladká a hořká zároveň. Dá se říci, že díky rozmanitým biologickým podmínkám může Ekvádor vyvážet velmi rozmanitou kávu špičkové kvality.