ManuCafe: Kávová energie na celý rok
A sotva se začneme probouzet ze zimního spánku, už jsou tady Velikonoce, Mezinárodní den žen, Svátek matek a k tomu všemu i Světový den koktejlů. Čeká nás pořádný tanec. V přírodě se tančí tak krásně!
Konec medvědímu spánku
Vylézáte zpod teplých peřin? Otevíráte okna, prodlužujete krok? Zimní spánek zůstává kdesi v dávnověku. Je tady jaro: první jarní den, přechod na letní čas, pomlázka a barevné mašle. K povzbuzení do práce obvykle stačí pohled na narcisy a tulipány. Tam, kde se i přes čerstvý větřík a svěží barvy nedaří dobrou náladu přivolat, pomůže vůně a chuť kávy. Oslavte jaro brazilskou sambou. Stoprocentní arabika Santos NY2 se nikdy neomrzí. Kdo raději něco netradičního, tomu napražíme dobrotu Vanilkovo-ořechovou. A příznivcům mikrolotů pošleme kostarickou Finca El Rosario, kávu sladkou a mléčně čokoládovou. Jak probudit děti? Teplou čokoládou Java Origin.
Nové kabátky pro polární lišky
Přesrstění se tomu říká v přírodě, průvan v šatníku pak u nás. Jakkoli jsme se v zimě drželi od ledničky dál, stejně jsou sukně a džíny zas tak nějak menší. Nastartovat metabolismus a zahnat chuť na zbytky mikulášské nadílky dokáže (kromě super pevné vůle) také káva. Není divu, že právě na jaře roste poptávka po její nepražené variantě. Zelená káva Štíhlá linie a její kokosová kolegyně Zelená káva Super štíhlá linie mají nejen dostatek kofeinu, ale také obrovské množství CGA. Nekompromisního spalovače tuků od krku až po kotníky. Podobnými schopnostmi a k tomu úžasnou čokoládovou chutí disponují kakaové boby Unocade BIO. A příznivcům mikrolotů doporučujeme svěže citrusovou a něžně čokoládovou Keňa Kainamui AA.
Velké radování v celém úle
Vystrčili jsme nosy ze dveří, nabrali pořádnou porci energie a teď už stačí se jenom se rozběhnout. Kamkoli se vám zlíbí. Malujte, pečte, lakujte, okopávejte, čtěte! Ať domácnosti hučí aktivitou, děti jsou veselé a prarodičové spokojení. V takových chvílích chybí ke štěstí už většinou jen šálek skvělé kávy. Pro milé návštěvy i pohodová odpoledne ve dvou je jako dělaná káva Čokoládovo-pomerančová. Experimentátoři ocení hodně kofeinu a hodně hořkosti indické robusty Monsooned. Když se náhodou změní chutě, přijde k duhu čokoláda Grand Cru Uganda Bundibugyo. A příznivcům mikrolotů nabídnou třešničku na jarním dortu tóny červeného pomeranče, mandlí a ořechů v kávě Kolumbie Huila.