Nová registrace
Zapomenuté heslo
+420 777 707 586 (Po-Pá 7:00 - 17:00)
0 Ks
0 Kč
Košík je prázdný. Pojďme to napravit!
Neplaťte poštovné! Přidejte 1 000 Kč a máte je zdarma.
 
1 000 Kč

Potřebujete poradit?

Kontaktujte Petru!
+420 777 707 586
petra@manucafe.cz

Proč zboží od nás?

  • Doprava zdarma od 1 000 Kč
  • Spokojených zákazníků
  • Dodání obvykle do 48 hodin
DTest

Heureka - ověřeno zákazníky


Káva rozpustná

Rozpustná káva získává každým rokem stále více zákazníků a nahrazuje často kávu zrnkovou. Lidé po ni často šáhnou jako po jednoduché a praktické alternativě. Pro výrobu naší rozpustné kávy využíváme výhradně zelená zrna 100% arabiky a robusty. Je vyráběna dražší a kvalitnější metodou sušení, tzv.… celý popis

Filtrovat podle parametrů
zobrazeno 1 - 3 z 3

MEXICO rozpustná káva - mix 100% arabicy a robusty
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

MEXICO rozpustná káva - mix 100% arabicy a robusty

Rychlá a mimořádně dobrá! Rozpustná káva z Mexica je výbornou alternativou pro situace, kdy není na blízku mlýnek, kávovar nebo zrnková káva. Stačí nasypat lžičku do oblíbeného hrnku a zalít horkou vodou. Harmonický mix arabiky a robusty je sametově krémový s příjemnou citrusovou špičkou. Více na detailu zboží
Dodáme do středy, 26. 4. 2017
Velká balení:
620 Kč s DPH
333 Kč s DPH
191 Kč s DPH
Malá balení:
100 Kč s DPH
62 Kč s DPH

EKVÁDOR - liofilizovaná rozpustná káva
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

EKVÁDOR - liofilizovaná rozpustná káva

Ekvádor má ideální klimatické podmínky pro pěstování kávy. Tato rozpustná káva je směsí 100% arabici a robusty. Poměr mezi kávami je 50%. Ekvádorská rozpustná káva je charakterizována výraznou chutí se střední kyselostí. Více na detailu zboží
Dodáme do středy, 26. 4. 2017
Velká balení:
759 Kč s DPH
403 Kč s DPH
229 Kč s DPH
Malá balení:
118 Kč s DPH
72 Kč s DPH

EKVÁDOR rozpustná káva 100% robusta
Jste firma? Nepřehlédněte firemní podmínky.

EKVÁDOR rozpustná káva 100% robusta

Jednoduchá příprava a silná chuť je výborná alternativa pro ty, kteří dávají přednost rozpustné kávě před zrnkovou. Proto jsme vám přivezli z Eklvádoru tuto rozpustnou robustu. Více na detailu zboží
Dodáme do středy, 26. 4. 2017
Velká balení:
654 Kč s DPH
350 Kč s DPH
201 Kč s DPH
Malá balení:
105 Kč s DPH
64 Kč s DPH
Produktů na stranu: 12 24 72

Káva rozpustná

Rozpustná káva získává každým rokem stále více zákazníků a nahrazuje často kávu zrnkovou. Lidé po ni často šáhnou jako po jednoduché a praktické alternativě. Pro výrobu naší rozpustné kávy využíváme výhradně zelená zrna 100% arabiky a robusty. Je vyráběna dražší a kvalitnější metodou sušení, tzv. vymrazováním, viz níže. Na výrobu 1kg instantní kávy je potřeba velké množství kávových zrn než na výrobu plantážní kávy a výroba je tedy mnohem dražší.

V dnešní době jsou asi největšími konzumenty rozpustné kávy mladí lidé, a pokud jde o země, pak je instantní káva asi nejpopulárnější ve Skandinávií a ve Velké Británii.

Můžeme Vás ujistit, že naše rozpustná káva není chemicky vyráběna a není ani produktem z ropy. První instantní káva byla vyrobena v roce 1901 v USA a již krátce poté začala být volně k dostání na trhu. Rozmach přišel ve 40 letech a od té doby kvalita rozpustných káv stále stoupá.

Pro výrobu rozpustné kávy není potřeba složitého procesu. Na začátku je vlastně výroba stejná jako při výrobě zrnkové kávy. Zrna se upraží a pomelou. Poté následuje fáze vytváření silně koncentrovaného kávového extraktu, pomocí speciálních kávovarů. Z tohoto extraktu poté vznikají sušením granule rozpustné kávy. Tento proces lze provádět dvěma způsoby, a to vymrazováním a sprejováním.

Sprejování je prvním a jednodušším způsobem. Vzduch je u této metody vháněn vzduchem do nádoby. Po následném ochlazení na dno padají částečky instantní kávy. Bohužel nevýhodou této metody je, že rozpustná kávě vyráběné touto metodou ztrácí některé přírodní charakteristiky.

Mnohem kvalitnějším způsobem výroby rozpustné kávy je metoda vymrazování. Velmi tenká vrstva sirupu je zmražena na teplotu -40°C. Následně dochází k rozbité na menší kousky a uložení do vakua, díky čemuž je může výrazně snížit bod varu. Voda se může takto odpařit při nízké teplotě a zůstanou vysoce jakostní granule rozpustné kávy se zachováním většiny přírodních charakteristik kávy, včetně její chuti.

Můžete se kdykoliv odhlásit. Zpravodaj Vám zašleme 1x za 14 dní.